1. in 2. julij, Vikend delavnica karmične astrologije v Novem mestu.

karma

V vrtiljaku življenja pogosto opazimo, da se kljub želji po spremembah pogosto znova in znova vračamo v sorodne odnose, sorodne življenjske zgodbe, kot da ne moremo pobegniti od njih. Karmična astrologija nam posveti na vzroke za tovrsto večno ponavljanje, na naših delavnicah pa učimo tudi terapevtske tehnike kako se s temi stvarmi soočati, jih pozdraviti in se znova in znova  vzdigovati po spirali življenja.

Astrologinja Mihaela se že štirinajst let profesionalno ukvarja z astrološkim svetovanjem in poučevanjem astrologije. Leta 2003 je z odliko opravila diplomo v šoli astrologije Stella, več let je obiskovala predavanja srbskega astrologa Aleksandra Imširagića. Poučevala je v šoli astrologije Stella, vodila veliko svojih delavnic. Je ustanoviteljica in vodja Astrološkega inštituta, za katerega je napisala tudi največ študijskega gradiva in v katerem poučuje že nekaj let. Že vrsto let se pojavlja v različnih revijah, ter na različnih televizijah, vedno z jasno vizijo, da povzdigne vrednost astrologije v suvereno vedo.

Delavnica ponuja učenje različnih mehanizmov analize natalne karte skozi oči karme, in se s tem učimo spoznavanja vzrokov za taka in drugačna čustva in take in drugačne življenjske zgodbe. Naučimo se analizirati dva pretekla življenja, to življenje iz vidika karme in naslednje življenje. V soboto gremo preko tehnik analize karmične slike iz natalne karte. Nedelja pa je namenjena zdravljenju vzrkov za nastale situacije. Tako je delavnica ne le intelektualna, ampak tudi terapevtska.

Kraj, čas delavnice: Vikend delavnica bo potekala 1. in 2. julija od 9h zjutraj do 20h zvečer z vmesno dvournim odmorom za kosilo. Delavnica bo potekala  v prostorih Društva upokojencev Novo mesto, na naslovu Čitalniška 1, Novo mesto. 

Cena delavnice  je 168 evrov. Znesek se poravna na račun Astrološkega inštituta, Cesta v Kostanj 6, Ljubljana, Banka Koper: SI56 1010 0005 2013 723. Prosimo vas, da ne prinašate gotovine.

Od vas pričakujemo: poznavanje astroloških simbolov ter seznanjenost z  znamenji, planeti, hišami in aspekti. Prijavo na astroloski.institut.slo@gmail.com ali 031-255-619.